Köşk’te komşusu Muhammed Biçer’i (42) önce bıçaklayıp sonra kafasını taşla ezerek öldüren Mehmet Peker müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 
Olay, Köşk ilçesine bağlı Soğukkuyu Mahallesi içinden geçen Koçak Çayı kenarında 21 Temmuz Pazar günü saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 
Elektrik ustası evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Muhammed Biçer'in sulama kanalı boşluğunda cesedi bulundu. Cesette yapılan incelemede, Muhammed Biçer'in defalarca bıçaklandığı, başına taşla vurulduğu ve yaklaşık 40 metre sürüklendiği belirlendi. 
Çevrede yapılan aramalar sırasında poşet içerisinde bulunan kanlı bir tişörtün izini süren ekipleri, katil zanlısının Muhammed Biçer’in komşusu Mehmet Peker olduğunu belirledi. 
İZMİR'DE YAKALANDI
Olaydan sonra kaçan ve her yerde aranan şüpheli, İzmir’deki bir restoranda yemek yerken yakalandı.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Peker, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Hazırlanan iddianame kapsamında Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın 6’ncı duruşmasında Mehmet Peker, hakkında karar açıklandı.
Mahkeme heyeti, Sanık Mehmet Peker’in müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.