Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanlığı bu yılda yetkili sendika olma başarısını sürdürdü.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanlığı 2020 yılı sayımlarında üye sayısını geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 arttırarak yetkili sendika olma başarısını sürdürdü. Üye sayısını 785'den 935'e çıkaran Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Kaan Çetinbaş, yetki sürecinde yeniden yetkili sendika olma başarısının kazanılmasından duyduğu mutluluğu dile getirirken, kendilerine destek olan tüm sendika üyelerine, şube yönetimine, ilçe ve iş yeri temsilcilerine teşekkür etti.

Büro Memur Sen Aydın İl Yönetimi adına açıklamada bulunan Başkan Çetinbaş şu ifadeleri kullandı:

"Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanlığı olarak kuruluşumuzdan bu güne kadar üye sayısını her yıl arttırmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. 2020 yılı sayım sonuçlarına göre bir önceki yıla oranla sayısını 150 arttırarak 935 üye sayısı ile en yakın sendika ile arasındaki makası günden güne açmaktadır. Bu tablonun ortaya çıkmasında mücadele arkadaşlarımızdan başta şube yönetim kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimiz olmak üzere bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz".