Aydın, Söke ve Nazilli Adliyelerinde duruşmalar korona virüs nedeniyle ertelendi.

Aydın Barosu’ndan Aydın, Söke ve Nazilli Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanlıkların erteleme ile ilgili yazdığı yazılara verilen cevapla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada üç adliyede birkaç mahkeme dışında duruşmaların ertelendiği belirtilerek, “Aydın , Söke ve Nazilli Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanlıklarına 16/03/2020 tarihinde erteleme hususunda yazdığımız yazılara cevap verilmiştir. Aydın merkezde 1. Ağır Ceza, Kadastro Mahkemesi ve İnfaz Hakimlikleri dışındaki mahkemeler, Nazilli Merkez ve mülhakat adliyelerindeki tüm mahkemeler erteleme kararı vermiştir.

Söke Merkez ve mülhakat mahkemelerinin erteleme kararı vermekte olduğu şifahen bildirilmiş olmakla birlikte, bu konuda Söke Adalet Komisyonu Başkanlığından net bir cevap yazısı gelmediğinden, Söke, Didim ve Kuşadası Mahkemelerinden ayrı ayrı gönderilen yazılar güncellenmek suretiyle Baro İnternet Sitemizde yayınlanmaktadır. Şimdiye kadar gelen yazılar mail adreslerinize gönderilmiş olup, Söke Adalet Komisyonundan yarın cevap gelmesi beklenmektedir” denildi.