Efeler'de telefon tamirciliği yapan Ömer Çağlar Sürer, onarılamaz denilen telefonları bile tamir ederek, teknoloji dünyasında çığır açtı.
Hasanefendi Mahallesi Emlalar Pasajında faaliyet gösteren Telefon Hastanesi adlı iş yeri hem adı hem de yaptığı işlerle dikkati çekiyor. İş yeri sahibi, 'Doktor' lakaplı Ömer Çağlar Sürer, yaptığı işi kalitesiyle ünlü telefon firmalarının mühendislerine adeta kafa tutuyor.
Her marka ve modelde telefonun tamir edildiği 'Telefon Hastanesi'nde, "onarılamaz" denilen cihazlar bile yeniden hayat buluyor. İş yerine umutsuzca giren bozuk telefon sahipleri, gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 
8 yıldır Aydınlılara hizmet vermenin haklı gururunu yaşayan Ömer Çağlar Sürer, "Teknoloji dünyası, uçsuz bucaksız bir mecra. Bu dünyaya ayak uydurmak çok zor olsa da, bilgilerimize her gün yenisini ekleyip yolumuza devam ediyoruz. Bu doğrultuda Aydınlı hemşehrilerimizin taleplerini karşılayabiliyorsak ne mutlu bize. Sadece telefon değil, tablet tamiri de yapıyoruz" dedi. 
Mesleğin en büyük sorunlarından birinin kalifiye eleman sorunu olduğunu belirten Sürer, "Sadece telefon tamir etmiyoruz. Aynı zamanda mesleğimizi gelecek nesillere aktarıyoruz. Bu kapsamda benimle birlikte aynı yolda yürüyen 'havuç' lakaplı Yasin Karaayak'ı, aynı titizlikte yetiştiriyorum" ifadelerini kullandı.