Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Koçarlı Belediyesi ve Buharkent Belediyesi personel alımı için İŞKUR aracılığıyla ilanlar yayımladı. Yayınlanan ilana göre, 5 personel alımı gerçekleştirilecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi İşyeri Hekimi, Kuşadası Belediyesi Psikolog, Buharkent Belediyesi Şoför, Koçarlı Belediyesi ise İnşaat Beden İşçisi ve Servis personeli(Garson) alımı yapacak. 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞYERİ HEKİMİ ALACAK:

Aydın Büyükşehir Belediyesi 1 işyeri Hekimi istihdam edeceğini duyurdu. Büyükşehir’e ait olan Personel A.Ş.'ye alınacak personeller için başvuru tarihi 23-24 Aralık 2019 olarak açıklandı. Belediye personel alımına başvuruda bulunacak adayların son başvuru tarihine kadar kimlik fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah, adli sicil kaydı ve özgeçmiş, işyeri hekimliği sertifikası ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca işçi alımı ile ilgili bilgi almak isteyenler de müdürlüğe 0256 213 40 09 telefondan ulaşabilecek.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLA!

KUŞADASI BELEDİYESİ PSİKOLOG ALACAK:

Kuşadası Belediyesi 1 psikolog istihdam edeceğini duyurdu. Kuşadası Belediyesi’ne ait olan ARYA Turistik TES. A.Ş.'ye alınacak personeller için başvuru tarihi 12-31 Aralık 2019 olarak açıklandı. Belediye personel alımına başvuruda bulunacak adayların son başvuru tarihine kadar kimlik fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah, adli sicil kaydı ve özgeçmiş ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca işçi alımı ile ilgili bilgi almak isteyenler de müdürlüğe 0256 612 22 93 telefondan ulaşabilecek.

KUŞADASI BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLA!

BUHARKENT BELEDİYESİ ŞOFÖR ALACAK:

Personel alımı yapan bir diğer belediye ise Buharkent Belediyesi. Belediyeye ait Personel LTD.ŞTİ.'ye 1 şoför alımı yapılacak. 23-25 Aralık 2019 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Buharkent ilçesinde 5 yıldır yaşıyor olmak şartı bulunan alım ilanında başvurular sonunda 26 Aralık 2019 günü saat 09:00'da mülakat yapılacak. Yapılacak alımda adayların  askerlikle ilişiğinin bulunmaması, E ehliyete sahip olması ve kamu haklarından mahrum olmaması şartları aranıyor.

BUHARKENT BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLA!

KOÇARLI BELEDİYESİ 1 İNŞAAT BEDEN İŞÇİSİ VE 1 GARSON ALACAK:

Koçarlı Belediyesi Personel LTD.ŞTİ.  şehir planlamacısı alımı yapacak. 23-25 Aralık 2019 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Kamu haklarından mahrum olmamak, Aydın il ve ilçelerinde en az 6 ay ikamet eden, sabıka kaydı olmayanlar başvuruda bulunabilecek. Şartları taşıyan adaylar [email protected] ve 0256 761 40 24 numaralı telefondan adaylar ayrıntılı bilgi alabilecek. Başvuru koşulunu taşıyan adaylar 24 Aralık 2019 günü mülakata çağrılacak. 

KOÇARLI BELEDİYESİ İNŞAAT BEDEN İŞÇİSİ  ALIM İLANI İÇİN TIKLA!

KOÇARLI BELEDİYESİ GARSON ALIM İLANI DETAYLARI  İÇİN TIKLA!