Kuşadası, İncirliova ve Koçarlı Belediyeleri personel alımı için İŞKUR aracılığıyla ilanlar yayımladı. Buna göre, 3 personel alımı gerçekleştirilecek. Kuşadası Belediyesi Psikolog, İncirliova Belediyesi Mesul Müdür, Koçarlı Belediyesi ise Şehir Planlamacısı alımı yapacak. 

KUŞADASI BELEDİYESİ PSİKOLOG ALACAK:

Kuşadası Belediyesi 1 psikolog istihdam edeceğini duyurdu. Kuşadası Belediyesi’ne ait olan ARYA Turistik TES. A.Ş.'ye alınacak personeller için başvuru tarihi 12-31 Aralık 2019 olarak açıklandı. Belediye personel alımına başvuruda bulunacak adayların son başvuru tarihine kadar kimlik fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah, adli sicil kaydı ve özgeçmiş ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca işçi alımı ile ilgili bilgi almak isteyenler de müdürlüğe 0256 612 22 93 telefondan ulaşabilecek.

KUŞADASI BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI İÇİN TIKLA!

İNCİRLİOVA BELEDİYESİ MESUL MÜDÜR ALACAK:

Personel alımı yapan bir diğer belediye ise İncirliova Belediyesi. Belediyeye ait İncirbel LTD.ŞTİ.'ye 1 mesul müdür alımı yapılacak. 12-15 Aralık 2019 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. [email protected] adresine mail yoluyla yapılacak başvurular sonucunda 16 Aralık 2019 günü saat 10:00'da mülakat yapılacak. Yapılacak alımda adayların en az lisans mezunu olması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması, Biyosidal Ürün Uygulama Mesul Müdür Sertifikasına sahip olması ve kamu haklarından mahrum olmaması şartları aranıyor.

İNCİRLİOVA BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI İÇİN TIKLA!

KOÇARLI BELEDİYESİ ŞEHİR PLANLAMACISI ALACAK:

Koçarlı Belediyesi Personel LTD.ŞTİ.  şehir planlamacısı alımı yapacak. Alım için başvuruda bulunacak adaylar için son gün 12 Aralık 2019(bugün). Kamu haklarından mahrum olmamak, üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun olmak, orta seviyede İngilizce bilen(YÖK-DİL en az 60 puan), Microsoft Office, Auto Cad, Net Cad, Photoshop programlarını iyi bilen, Aydın il ve ilçelerinde en az 6 ay ikamet eden, sabıka kaydı olmayan, bay personel şartlarını taşıyanlar başvuruda bulunabilecek. Şartları taşıyan adaylar [email protected] ve 0256 761 40 24 numaralı telefondan adaylar ayrıntılı bilgi alabilecek. Başvuru koşulunu taşıyan adaylar 13 Aralık 2019 günü mülakata çağrılacak. 

KOÇARLI BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI İÇİN TIKLA!