Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Germencik ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Germencik'te düzenlenen ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş'ın başkanlık ettiği toplantıya Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de katıldı. Başkan Öndeş ve muhtarlar Germencik'e yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Hakan Olkaç, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Serdar Özmen ve AYBA’dan sorumlu bürokratların da hazır bulunduğu toplantıda, muhtarların talepleri ve görüşleri dinlendi. Toplantıda ayrıca muhtarlara mahallelerde yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve hizmetlerle ilgili bilgi de verildi.

Başkanvekili Altıntaş muhtar toplantılarının diğer ilçelerle devam edileceğini hatırlatırken, Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarların görüşlerini önemsediklerini söyledi. Aydın'ı katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla ve muhtarlarla birlikte yönettiklerinin altını çizen Başkanvekili Altıntaş, "Germencik Belediyesi'yle birlikte düzenlediğimiz muhtarlar toplantısı oldukça verimli geçti. Demokratik hayatın ilk basamağını oluşturan muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Muhtarlarımızdan taleplerini aldık ve önümüzdeki süreçte Germencik'in mahallelerine yapacak olduğumuz yatırımları ve hizmetleri bu talepleri de dikkate alarak yapacağız" şeklinde konuştu.

Germencikli muhtarlar ise her zaman yanlarında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.