Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde koronavirüs denetimi gerçekleştirildi. Şehirde genel anlamda kurallara uyulduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, “Rakamları sıfırlamayı hedefliyoruz” dedi.

(İSMAİL ÖRS)- Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Güneş ve beraberindeki heyet, Forum Aydın Alışveriş Merkezinde koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.

Denetimlerde AVM’deki mağazaların koronavirüs tedbirlerine uyup uymadığı tek tek kontrol edilirken firma yetkililerine ve vatandaşlara maske ve sosyal mesafenin önemi hatırlatıldı.

“AYDIN KURALLARA UYUYOR”

Denetimin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat,  “Buraya alışverişe gelen vatandaşlarımızın, mağaza sahiplerinin koyulan kurallara dikkat ettiği gözlemlendi. İşlem yapılacak bir eksik bulamadık. Bunun devamını istiyoruz. Biliyorsunuz mesafe kurallarına, hijyen kurallarına uymazsanız vaka sayıları artacak. Buna uyduğumuz sürece ki Aydın bu durumda iyi, daha da iyi olacak. Rakamları sıfırlamayı hedefliyoruz. Kurallara uyan, üzerine düşeni yapan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyorum” dedi.