CHP’li Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın eski minibüs garajı alanına yapılacak yeni projeyi halkın kararına bırakması, AK Parti tarafından da olumlu karşılandı. AK Parti’nin kıdemli isimlerinden Mehmet Erdem, “Halkın görüşüne başvurulmasını olumlu karşılıyorum” dedi. 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, eski minibüs garajı alanı için üç alternatif sunarak anket başlattıklarını duyurmuş, kararı Efeler halkının vereceğini söylemişti. Projenin halkın talep ve takdirine bırakılması AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Erdem tarafından da olumlu karşılandı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Erdem, “Efeler Zafer Mahallesi’ndeki eski santral garajının olduğu yere yapılacak yeni proje ile ilgili kamuoyu anketi yapılacak. Kamuoyunun görüşüne başvurulmasını olumlu karşılıyorum” dedi. 
 

“BÜTÜNCÜL BİR PROJE YAPILMALI”

 Otopark, Otopark-AVM, Otopark-Çarşı olarak üç alternatifin sunulduğu anketle ilgili görüş de belirten Erdem, “Hangi proje kabul olursa olsun benim şahsi görüşüm oradaki özel şahsa ait binanın da projeye dahil edilmesi gerekir.  Yani binanın sahibi şahısla görüşülüp yeni projede ona da pay verilip o bina ortadan kaldırılarak meydan düzenlemesiyle birlikte daha bütüncül bir proje yapılmalıdır” diye konuştu.