MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ankara'daki MHP Genel Merkezi ve Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Alıcık, "Ülkücü irade Bahçeli'nin etrafında kenetlenecek", dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ankara'da Genel Merkezi ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. İl Başkanları toplantısına da katılan Alıcık yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"SEVDAM AYDIN!
Kıymetli Hemşerilerim;
Değerli Dava Arkadaşlarım;
▪MHP Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr Devlet Bahçeli beyefendinin, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Depboylu hanımefendinin ve  Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin  selamlarını getirdim.
▪“ 2023 Lider Ülke Türkiye” hedefine giden yolda Ülkücü iradenin 13.kez tecelli edeceği Olağan Büyük Kurultay’ın önemli bir etap, demokratik mücadelemizde büyük bir kilometre taşı olduğunun bilinciyle Sayın Liderimiz Dr. ayın Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin etrafında bir kez daha kenetlenecek, kazanan Türkiye olacaktır.
▪Marifet ihanet metinlerine imza atmak değil, Türk mucizesine imza atmak, Türk milletini bir bayrak gibi yükseltmektir. Bunu da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin mihmandarlığı ve mihrabı altında Cumhur İttifakı yapacak ve Allah’ın izniyle başaracaktır.
▪Güç Milli birliğimiz
▪Güç birlikteliğimiz.
▪Güç hemşeriliğimiz.
▪Güç ÖNCE AYDIN diyebilmemiz.
Sağ olun, var olun.
Siftahınız bereketli olsun.
Haftanız hayırlı olsun".