Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, EYSİM Madenin sahibi Çine Belediye Meclis Üyesi iş insanı Muhammed Demir’i ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ataması yapıldıktan kısa bir süre sonra ziyaretlere başlayan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Çine ve Karpuzlu ziyaretinin ardından partilisi olan Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammed Demir’e ait EYSİM Madeni ziyaret etti.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ‘maden işlemelerinin milli servetin değerlendirilmesi için çok önemli kuruluşlar olduğunu, ülke ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkılar sunduğunu’ ifade etti. Alıcık, hayırseverliği ile tanınan İşadamı Muhammed Demir’i de yatırımları nedeniyle tebrik etti.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’a tesis ve maden ile ilgili bilgi veren iş insanı Muhammed Demir, Çine Belediye Meclisi’nde kendisinin önerisiyle kurulan yer kaynakları komisyonu çalışmaları ve maden yatırımcıları olarak karşılaştıkları sıkıntılar hakkında bilgiler verdi.

Eysim Madencilik Genel Müdürü Olgun Balcı'nın da bulunduğu ziyarette çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın'a ve ilçelerinin ekonomisine ve istihdamına katkı sunan her yatırımcının başlarının üzerinde yeri olduğunu ve her konuda kendilerine yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.