Aydın’ın tanınmış işletmelerinden Akdeniz Tantuni, salgın döneminde koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla kampanya düzenledi. İşletme, sağlık kuruluşlarından gelen tüm siparişlerde içecek ve tatlıyı ikram olarak sunacaklarını açıkladı.

Aydın’da 5 yıldır hizmet veren ve geçen aylarda ikinci şubesini açan Akdeniz Tantuni, koronavirüs salgını nedeniyle mesai gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik bir kampanya başlattı. İşletme sahibi Bülent Temizbaş, hastane ve sağlık kuruluşlarından gelen tüm siparişlerde içecek ve tatlıyı ikram olarak sunacaklarını açıkladı.

Zor günlerden geçtiğimizi ve bu dönemde en fazla yükün sağlık personellerinde olduğunu belirten Akdeniz Tantuni işletmecisi Bülent Temizbaş, “Koronavirüs salgını ülkemizde ve ilimizde gün geçtikçe artıyor. Bu dönemde en ön safta görev yapanlar sağlık çalışanlarımız. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Biz de elimizden geldiğince destek olmak istedik. Hem onların moralini yüksek tutmak hem de hizmetleri için teşekkür etmek amacıyla böyle bir kampanya düzenledik. Bu salgından el birliğiyle en kısa sürede kurtulmamız dileğiyle” ifadelerini kullandı.