İYİ Parti Söke İlçe Yöneticisi Mehmet Kılıç'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım tepki çekti. AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, paylaşımı beğenen İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'i istifaya davet etti.

İYİ Parti Söke İLçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kılıç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Ülkemde bütün bu yaşananlardan sonra hala akepeye oy verecek varsa tez zamanda koronadan gebersin" ifadelerini kullandı. İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez de bu paylaşımı beğendi.

"AKIL SAĞLIĞI İÇİN YARDIM ALMALI"

Kılıç'ın sözlerine ve Çelikez'in bunu beğenmesine tepki gösteren AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, +Bizler birlik ve beraberliğin önemini her platformda dile getirir iken İyi Parti Söke ilçe yöneticisi olan bir ‘’zat’’ ın sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımı üzüntüyle öğrendik. Geçmiş paylaşımlarını da incelediğimiz bu zat’ın akıl sağlığı noktasında destek alması gerektiği aşikardır" ifadelerini kullandı. Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha vahim olan ise sorumsuz bir yöneticinin yapmış olduğu bu paylaşımı ilçe başkanı Çağlar Çelikez’in de beğenmesidir. Demek ki sayın başkan, yöneticisine 'aferin, iyi yaptın' demektedir. Başkanlık koltuğu sorumluluk gerektirir. Buradan Sayın Çelikez ve yöneticisi olan zat’ı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Partili vatandaşlarımızdan özür dilemeye ve devamında istifaya davet ediyorum. Derhal halkımıza olan sorumluluğunuzun gereğini yerine getiriniz. AK Parti Söke İlçe Teşkilatı bu paylaşımın hesabını hukuk önünde soracaktır."