AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, isim vermeden parti içi tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir partilinin sosyal medyada kendisinden ‘Rıza’ diye bahsettiğini söyleyen Posacı, “Bana ‘Rıza’ diye hitap edemez. Bu tip arkadaşlarla yol ayrımı yapmak zorundayız” dedi.

“MUHTAR AZASI OLMAMIŞ, SİYASET MÜHENDİSLİĞİ YAPIYOR”

Sosyal medyadan siyaset yapanları da üstü kapalı eleştiren Posacı, “Adam muhtar azası olmamış, sandığa girmemiş, sosyal medyadan yazıyor, siyaset mühendisliği yapıyor. Ben bu partinin milletvekiliyim. Bana ‘Rıza’ diye hitap edemez. Ben uğraşmak istemiyorum, dava açsam kazanırım. Zaten ödeyecek parası da yok. Bence bu tip arkadaşlarla yol ayrımı yapmak zorundayız" dedi.

“MEMLEKET BİZİM”

Aydın Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray HDİ voleybol takımları maçına gittiği için eleştirildiğinden bahseden Posacı, şöyle dedi:


"Ben, bu kentin milletvekiliyim. Yok efendim maça gitmişim. Bu kentin takımının voleybol maçına gitmişim, gene giderim gene giderim. Maçın oynandığı saha, devletin sahası. Federasyon bizim federasyon. Memleket bizim. Ben gerektiği zaman ne yapacağını çok iyi bilen birisiyim."