Türk-İş’e Bağlı Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, yaptığı basın açıklamasında AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’i iddialarını ispatlamaya davet etti. 

Türk-İş’e Bağlı Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, AK Parti'li Erim'in işçilere adeta hakaret ettiğini ve derhal özür dilemesi gerektiğini belirterek, “Sayın vekili bu iddialarını derhal ispat etmeye davet ediyorum. Bu 2 bin personel kimdir ve hayal ürünü bu 2 bin personelin kartları kimlerdedir?,” dedi.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Aydın milletvekili Kuvvet Erim’in dün yerel basında dile getirilen açıklamalarını; hayretle, dehşetle ve biraz da üzülerek takip ettik. Vekil Bekir Kuvvet Erim, ne yazık ki tüm rakamları bir biri ile karıştırıp, hayal bazı sayılar üzerinden, yine hayal ürünü bir takım iddialarda bulunuyor. Ya da geçtiğimiz yerel seçimlerde kaybettikleri yerel yönetimlerde kendi yaptıkları uygulamalarla ya da sayılarla karıştırıyor. Sendikamızın faaliyet gösterdiği Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde iddia edilenin 5’te 1’i kadar personel çalışmaktadır. Sayın vekilin hezeyanlarını doğru kabul edersek, bunların yarısı da maaş almamaktaymış. Öncelikle bu iddialar temelde işçi kardeşlerimize yapılmış bir hakarettir. Sayın vekili bu iddialarını derhal ispat etmeye davet ediyorum. Bu 2 bin personel kimdir ve hayal ürünü bu 2 bin personelin kartları kimlerdedir? İddialarınız öncelikle bizlere, işçilere, emekçilere hakarettir. Hiçbir işçimiz hakkını yedirmeyeceği gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde de hak yenmez, yenilmesine de müsaade edilmez. Sizi, hezeyanlarınızı ispata ya da hepimizden özür dileyerek sözlerinizin birer dil sürçmesi olduğunu ifade ederek, işçilerimize daha fazla hakaret etmemeye davet ediyorum,” dedi.