AK Parti önceki dönem Milletvekili Mehmet Erdem ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kürşat Uğur, sosyal medyada tartışma yaşadı. Uğur'un sosyal medyadaki bir tweetine yanıt veren Mehmet Erdem, "Allah Teala İftiralarınızın ve suizanlarınızın karşılığı olarak müstahakınızı versin" dedi.

Bir süre önce İl Başkan Yardımcılığından istifa eden AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kürşat Uğur, twitter hesabından “Erdem sahibi insanlar birlikte Çağlar coşarsa bak sen eğlenceye artık” yazdı.

Bu yazı, önceki dönem AK Parti Milletvekillerinden Mehmet Erdem ile DEVA Partisi İl Başkanlığına atanan Hakan Çağlar Erürker’e gönderme olarak değerlendirildi.

AK Parti’li Mehmet Erdem de twitter hesabından Uğur’a yanıt verdi.

Kendine iftira atıldığını savunan Erdem, “Allah Teala İftiralarınızın ve suizanlarınızın karşılığı olarak müstahakınızı versin...” yazdı.

Erdem’in sözlerine yanıt veren Ahmet Kürşat Uğur ise “Konuyu bilmeden konu ile ilgili yazmanıza ve konuya dahil olmanıza bir anlam veremediğimi belirtmek isterim. İçsesiniz ne diyor bilemedim ama iftira ve suizan ile ilgili kısma kalben amin diyorum” ifadelerini kullandı.