AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisarlı eğitimci yazar Veli Cengiz’in yazdığı "Benim Köyüm Şehir Olacak" adlı kitabın tanıtımı yapıldı.

Taş Medrese'de düzenlenen programa, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve davetliler katıldı.

Cengiz, burada yaptığı konuşmada, kitabın içeriğinden bahsederek, yayın hayatına girmesinde destek olan başta Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile katkı veren herkese teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Keklik de Afyonkarahisar'ın kültürel yaşamına katkıda bulunacak bütün eserlerin destekçisi olduklarını belirterek eğitimci yazar Cengiz'e kitabının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ise , "Sanata, kültüre ve tarihe verdiğimiz desteklere bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye tarihinde bugün 71'inci kitabımızı basıyoruz. Veli hocama "Benim Köyüm Şehir Olacak" eseri ile belediyemiz kültür yayınlarına verdiği katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.