İSTANBUL (AA) - Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, mayıs ayında diziden filme, spordan belgesele, her zevke ve yaşa uygun zengin içerikleriyle izleyicilerin tercihi oldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, her ay 1,3 milyon abone tarafından kullanılan Vodafone TV’de mayıs ayında en çok izlenen dizi Vodafone TV ve BluTV iş birliğiyle hayata geçirilen "Doğu" olurken, en çok izlenen filmler arasında "Hayal Adası", "Jumanji: Yeni Seviye", "Avengers: Endgame" ve "Terminatör: Makinelerin Yükselişi" yer aldı. Mayısta en çok izlenen kanallar ise ATV HD, Fox HD, TV8 HD, TRT1 HD ve Kanal D olarak sıralandı.

Vodafone TV, haziran ayında da müşterileri için birbirinden keyifli içerikler sunacak. Vodafone TV kullanıcıları, başrolünde Brad Pitt’in oynadığı, insanların makinelerle mücadelesini anlatan "World War Z"yi, ünlü aktör Tom Cruise’un imkansızlıklar peşinde koştuğu ve zorlu mücadeleler verdiği "Mission Impossible" serisini, senaristliğini ve yönetmenliğini Greta Gerwig’in üstlendiği, kostümleriyle Akademi’den tam not alan, Oscarlı film "Little Women"i ve sinemanın dahi çocuğu Christopher Nolan’ın yönettiği, 2020 yapımı aksiyon filmi "Tenet"i izleyebilecek.

Kullanıcılar ayrıca, haziran ayında Türk sinemasının en güzel örneklerini de izleme imkanı bulacak. Drama kategorisinde “Nergis Hanım”, “Bizi Hatırla”, “İkimizin Yerine” ve “Martıların Efendisi”, komedi kategorisinde ise “Züğürt Ağa”, “Yedi Bela Hüsnü”, “Deli Aşk” ve “Kara Bela”, Vodafone TV takipçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksız, şunları kaydetti:

"Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, sinemasever müşterilerimiz için haziran ayına özel zengin bir portföy hazırladık. Hem yabancı hem de yerli yapımlarla izleyicilerimizin evlerde daha kaliteli zaman geçirmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz."