İSTANBUL (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), proje müelliflerinin ve tesisatı yapan elektrikçilerin tüm süreçlerini online ortamda takip etmelerini ve proje dosya gönderimlerini dijital ortamda yapabilmelerini sağlayan OEDAŞ Portal'ını hizmete aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, portalın tanıtım toplantıları OEDAŞ Dağıtım Hizmetleri Müdürü, OEDAŞ İl Müdürleri, meslek odaları başkanları ve müelliflerin katılımıyla Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta gerçekleştirildi.

Elektrikçilere OEDAŞ'taki süreçlerini online ortamda takip etmelerini ve proje dosya gönderimlerini dijital ortamda yapabilmelerini sağlayan OEDAŞ Portal'ın nasıl kullanılacağı ve faydaları anlatıldı.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen OEDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepçi, paydaşı oldukları toplum ve dünyanın ihtiyaçlarına da yanıt vermek amacıyla çaba sarf ettiklerini belirterek, "Bu kapsamda OEDAŞ Portalı ile uzun süren evrak süreçlerini daha kısa sürede çözüme kavuşturmuş olacağız. Portalın verimli kullanılabilmesi amacıyla hizmet verdiğimiz 5 ilde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerle hem paydaşlarımız hem de tüketicilerimizin memnuniyetini daha da üst noktalara taşımak için yatırımlarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.