Aydın Girişimci Kadınlar Derneği ile Aydın Genç İş Adamları Derneği'nin düzenlediği Güçlü Aydın Balosu kentin önde gelen isimlerini buluşturdu. Yavuzlar İnşaat'ın ana sponsorluğunda gerçekleşen balodan elde edilen gelir engelli çocuklar için inşa edilecek 'Beş Duyu Engelsiz Yaşam Parkı' projesine aktarıldı.

Kuşadası'nda bir otelde düzenlenen balo katılımcıları adeta büyüledi. Kokteyl ile başlayan gece, dans gösterisi ve sponsorları tanıtan sinevizyon gösterimleriyle devam etti.

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) Başkanı Emel Uşaklı, Aydın Genç İş Adamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Mehmet Boztaş ve Yönetim Kurulu İcra ve Uygulama Üyesi Tevfik Yavuz, açılış konuşmasında sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemi anlattı. Güçlü bir Aydın vurgusunda bulunan konuşmacılar, konuklara teşekkür ederek sponsorlara plaket takdim etti.

Dans gösterisi ve açılış konuşmalarının ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Işın Karaca alkışlarla karşılandı.

Karaca, "Aydın Girişimciler Kadın Derneği ve Aydın Genç İş Adamları Derneği'nin bir araya gelerek, gerçekleştireceği 'Güçlü Aydın Balosu'nda buluşmaktan çok mutluyum. Ulusal egemenliğimizin 99'uncu yılını birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ile kutlayacağız" diyerek proje paydaşlarına teşekkür etti.

Ünlü sanatçı karaca konuşmasının ardından sahne performansıyla katılımcıları adeta büyüledi.