Dolar kurundaki artışı fırsat bilen büyük marketler gizli zamlar ve etiket oyunlarıyla vatandaşın cebinden parasını çekip almaya çalışırken, küçük esnaf enflasyonla topyekün mücadeleye girişti. Söke’de bakkal dükkanı işleten Sedat Arıcan, enflasyonla mücadele için ürünlerinde yüzde 10’luk indirime gitti. Köylülerin ekonomik krizden etkilendiğini belirten Arıcan, “Hem devlete hem vatandaşa destek olmak istedik” dedi.

Söke’ye bağlı Ağaçlı Mahallesi’nde bakkal dükkanı işleten Sedat Arıcan, ekonomik krize karşı başlattığı kampanyayla enflasyonla mücadeleye destek verdi. Sedat Arıcan, köy halkı için temel  gıda ürünlerinde belirli oranda indirim yaptı.

-Söke’ye bağlı Ağaçlı Mahallesi’nde yaşayan Arıcan, hükümetin başlattığı ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele’ kampanyasına destek vererek dükkanındaki temel gıda ürünlerinde indirime gitti.

Enflasyonla mücadele kapsamında devletin yanında olduğunu dile getiren Arıcan, “Köy halkımız da bu ekonomik krizden etkileniyor. Biz de hem bu ekonomik krize karşı devletimize destek olmak hem de vatandaşların daha uygun fiyata ürün satın alabilmesi için kampanya başlattık. Devletimizin ve milletimizin yanındayız. İnşallah hep birlikte bu zor günleri aşacağız” dedi.