Boğaz turu yapacağınız konforlu ve lüks bir tekne arıyorsanız sizlere önerimiz Boğaz Çocuğu teknesini kiralamanızdır. İstanbul Boğazının en şık teknesi olma özelliğini taşıyan Boğaz Çocuğu, 2 kişilik baş başa romantik organizasyonlar ve en fazla 10 kişilik katılımın olacağı kalabalık turlar için saatlik ve günlük olarak 12 ay süresince kesintisiz olarak kiralanabilir. Güzel havalarda açık halde olan arka havuz, soğuk ve yağışlı havalarda şeffaf branda ile kapatılıp dışarısı ile hava alışverişi kesildiğinden sonbahar ve kış aylarında da yaz aylarındaki kalitede organizasyonlar planlanabilmesi sağlanmış oluyor. Tekne için sadece kuru kiralama hizmeti alınıp dışarıdan yiyecek ve içecek malzemeleri getirilebileceği gibi şirketten kahvaltı, kokteyl ve yemek menüsü hizmetleri de talep edebilirsiniz ancak bu durumda hem servise yardım etmesi hem de boğaz turu sona erdiğinde mutfağı ve kullanılan malzemeleri temizlemesi için tekne kiralama firmasının önerdiği sayıda garson hizmeti alınması zorunlu olacaktır. 10 kişiye kadar olan gruplar için 1 adet garson yeterli olmaktadır ve kendisine ödemeniz gereken ücret bugün itibariyle sadece 150 TL'dir. Teknenin saatlik kiralama ücreti 600 TL olup en az 2 saat üzerinden kiralanabilir. Günlük kiralama ücreti de 4000 TL'dir ve sabah 10:00'da başlayıp akşam üzeri 18:00'da sonra erecek şekilde toplamda 8 saat sürer.

TÜM ÖZEL ORGANİZASYONLAR

Boğaz turu eşliğinde bireysel ve kurumsal tüm özel organizasyonları en kaliteli şekilde planlayabilme imkanınız olduğundan emin olabilirsiniz. Bireysel anlamda en çok organize edilen turların başında doğum günü kutlamaları, bekarlığa veda partileri, fasıl eğlenceleri, sürpriz evlenme teklifleri, romantik yıldönümü yemekleri ve yüzme turları gelmekle birlikte kurumsal tur olarak iş yemeği, toplantı ve motivasyon gecesi organizasyonları için sıklıkla saatlik ve günlük tekne kiralama talepleri gelmektedir. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nda hem bireyler hem de şirketler teknede iftar yapmak için Boğaz Çocuğu şirketiyle sıklıkla iletişim kurmaktalar. Burada yazmadığımız ancak ihtiyacınız olan her türlü yemek, eğlence, toplantı ve parti davetleri için Boğaz Çocuğu tekne kiralama ve organizasyon şirketinden destek alabilirsiniz.

ŞEFFAF FİYAT POLİTİKASI

Son derece şeffaf bir fiyat politikası izleyip tüm misafirlerine aynı fiyat tekliflerini sunan şirket verdiği tüm hizmetler için talep ettiği net rakamları resmi web sitesi olan bogazturu.com adresinde tüm ziyaretçilerle paylaşmış durumda. Sitedeki fiyatlar sayfasına giriş yaparsanız saatlik ve günlük tekne kiralama fiyatları ile menüler ve tüm ekstra hizmetler için talep edilen net ücretleri tabloda görebileceğiniz gibi özel tekne kiralama ve tur sayfalarındaki fiyat hesaplama aracından kişi sayınız, kiralama süreniz, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi işaretlediğiniz an boğaz turu organizasyonu için şirkete toplamda ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini ekranda göreceksiniz. Bütçeniz ve istekleriniz doğrultusunda en uygun boğaz turu paketini site üzerinden hazırladıktan sonra istediğiniz gün ve saatler arasında teknenin müsait olup olmadığını sormak ve uygunluk var ise rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak tekne kiralama şirketiyle temas kurabilirsiniz. Rezervasyon yaptırabilmek için ön koşul da organizasyon için ödenmesi gereken toplam ücretin yarısının kendilerine kaparo olarak gönderilmesidir. O halde vakit kaybetmeden tekne turu sitesini ziyaret ederek tüm merak ettiklerinizi öğrenin ve yaz aylarındaki rezervasyon talep yoğunluğunu da dikkate alarak elinizi çabuk tutun!