Türkiye çapında kuruyemiş sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Aydın merkezli Tuğba Kuruyemiş, 76’ncı şubesini İzmir’in Narlıdere ilçesinde açtı.

Üretime ve hizmete Aydın’da başlayan, daha sonra Türkiye geneline yayılarak çok sayıda ilde vatandaşlarla buluşan Tuğba Kuruyemiş, 76’ncı şubesini İzmir’in Narlıdere ilçesinde açtı.

‘Güler yüzlü hizmet’ anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren firmanın İzmir Narlıdere mağazasının açılışı, Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tonkul, Baharat ve İş geliştirme Müdüresi Tuğna Nur Tonkul, Fabrika Müdürü Nadir Keser ve Fabrika Müdür yardımcısı Burak Celenk tarafından gerçekleştirildi.

650 çeşit ürün yelpazesiyle vatandaşlara ulaşan Tuğba Kuruyemiş’in, zincire yeni mağazalar ekleyerek yoluna devam edeceği belirtildi. Tuğba Kuruyemiş Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Yağmur Uzun, “İzmir halkıyla bir kez daha buluştuğumuz için ve Narlıdere’de olduğumuz için çok mutluyuz. Gerek sosyal medya da gerek açılışımıza bizzat gelerek bizi yalnız bırakmayan halkımıza sonsuz teşekkürler’’ dedi.