Aydın’ın önemli şirketlerinden biri olan Yener İnşaatın ardından, inşaat sektöründe bir firma daha konkordato ilan etti. Life Koza İnşaat, mahkemeye başvurarak konkordato istedi.

Dolardaki manipülatif dalgalanma nedeniyle zora giren bir firma daha konkordato ilan etti. Aydın inşaat sektörünün önemli firmalarından biri olan Yener İnşaat’ın ardından Life Koca İnşaat da konkordato için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, 3 ay süre ile konkordato mühleti verdi.

Av. Mehmet Aydemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Müvekkilimiz Life Koza İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi’nin talebi üzerince tarafımızca Kuşadası Mahkemeleri’nde Konkordato Mühleti talepli dava ikame edilmiştir. Mahkeme tarafından talebimizin incelenmesi neticesinde; tensip zaptı ile birlikte 10.10.2018 tarihinden geçerli olmak üzere müvekkil şirkete üç ay süre ile geçici konkordato mühleti verilmiş olup, ihtiyaten bir takım tedbirlere yönelik de ara karar tesis edilmiştir. Müvekkilimiz ticari faaliyetlerine devam etmekte olup bu süreci de başarıyla atlatacağına olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.