Söke Belediyesi ile Kuşadası Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak.

İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre Söke Belediyesi tarafından en az ilköğretim mezunu 1 beden işçisi, Kuşadası Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'na en az ortaöğretim mezunu 1 servis elemanı (garson) alınacak. Başvuruda bulunacak adayların en geç 07/10/2019 tarihine kadar İŞKUR'un resmi internet sitesi olan www.esube.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.
 

Söke Belediyesi'ne yapılan başvuruların sonuçları ise belediyenin resmi internet sitesi olan www.soke.bel.tr de yayınlanacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

Türk Vatandaşı olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak. Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak. Engelli ya da eski hükümlü olmamak.