Aydın’ın tanınmış firmalarından olan The More ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Lisesi arasında ‘Nitelikli yeni nesil’ hedefi doğrultusunda iş birliği protokolü imzalandı. İmza törenine The More Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Endüstri Meslek Liselerinden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu ve Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Hüseyin Aygün katıldı. 

“KAZANAN AYDIN OLACAK”
Proje hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, “Proje kapsamında The More şirketinde eğitim birimi ve sınıfı oluşturulacak. Mobilya ve Dekorasyon bölümündeki öğrencilerimiz burada uygulamalı eğitimler alacak. Son teknoloji makinalarla tanışacaklar. Bu tür firmalara nitelikli iş gücü kazandıracak bir proje olacak” dedi. Aydın’ın ve meslek liselerinin eğitimi açısından önemli bir kazanç olduğunu ifade eden Okumuş, “Umarım diğer firmalara da örnek olur. Burada kazanan Aydın olacak” diye konuştu. 
“PROJEDE YER ALMAK ONUR VERİCİ”
Böyle bir projede yer aldıkları için onur duyduklarını dile getiren The More Yönetim Kurulu Başkanı   .  Ahmet Geçgel, “Meslek liseleri ülkemiz için çok önemli. Proje 17 öğrenci ile başlayacak. Haftanın 3 günü tasarım ve üretim bilimleri eğitimi verilecek. Sanayi ve eğitim el birliğiyle üzerimize düşen görevi yapacağız. Sanayiciler için nitelikli iş gücü çok önemli. Hem öğrenciler hem de bizim için bu proje çok önemli” ifadelerini kullandı. Yeni açılacak olan fabrikalarında bir endüstri meslek lisesi açma projesi üzerinde çalışmaları olduğunu ifade eden Geçgel, “Bu liseden mezun olan arkadaşlarımıza üniversite eğitimlerinde burs sağlanacak. Eğitimlerini tamamladıklarında ise fabrikalarımızda iş vermeyi planlıyoruz. Hepsini sırasıyla gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.