Talebe yetişmekte zorlandıklarını ifade eden Başkan Enver Salih Dinçer, bardak suda piyasa ile rekabet edebildiklerini belirtti. 

Çine Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı’nda 4 gündem maddesi görüşüldü. Gündem dışı konuşmalarda ise ÇİPAŞ tarafından üretilen bardak su ele alındı. AK Parti Çine İlçe Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir üretim hakkında bilgi almak isterken bir günlük üretimin akıbetini sordu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir kolide 72 adet 200 ml.’lik bardak su bulunduğunu söylerken fiyatının 13 lira olduğunu ve tek vardiyada bin koli üretildiğini ifade etti. Başkan Dinçer ayrıca bardak su üretim makinesinin şuan piyasadaki son teknoloji ile en yüksek kalitede üretim yaptığını söyledi. 

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Doğan, ilçedeki marketlerin su bulamadıklarına dair bir serzenişte bulunduklarını belirtti. Başkan Enver Salih Dinçer, “Suya tam ihtiyaç duyulan sezonun tam ortasındayız. Talebe yetişemiyoruz. Ancak Bizim su piyasadaki diğer sulara göre biraz daha pahalı. Benim düşüncem bulamamak değil, avantajlı olduğu suyu alıp satmak isteyenlerde olabilir” şeklinde konuştu.