Çine Belediyesi’nin başlattığı yangın riski seferberliği kapsamında Uğur Böcekleri Organizasyon sahibi Uğur Eraslan ve ekibi Asar Mevkisinde yapılan temizlik çalışmalarına katıldı.
Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un da katıldığı çalışmalarda çevreye duyarsızca atılan şişe ve diğer atık maddeler toplandı.
Uğur Böceklerine katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Dinçer; “Ülkemizde çıkan yangınlar hepimizi üzüntüye boğdu, ciğerlerimiz yandı. Söndürme çalışmalarına katılan tüm görevli arkadaşlarıma, çalışmalara gönüllü olarak katılan, nöbet tutan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de çıkabilecek yangınları önlemek amacıyla ormanlık alanlarımızda temizlik çalışması başlattık. ‘Çevreyi Hor Gören, Geleceği Zor Görür! Haydi Çine Yangına Geçit Vermeyelim’ sloganıyla başlattığımız çalışmalara 6 Ağustos Cuma ve 7 Ağustos Cumartesi günü de devam edeceğiz. Gönüllü vatandaşlarımızla birlikte Madran ve Gökbel Dağlarımızda temizlik çalışmaları yapacağız. Belediyemiz önünden sabah 09:00’dan 11:00’a kadar servislerimiz kalkacaktır. Çineli hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.