CHP heyeti, Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Çamdibi Mahallesi’nde yapılan ziyarette, Aydın- Denizli Otoyolu projesinde yapılan değişiklik nedeniyle tarım arazileri ve evlerin yok edileceğini söyleyen vatandaşları dinledi. Yol yapımına karşı olmadıklarını ancak verimli arazinin yok edilmesini istemediklerini ifade eden  vatandaşlar, planın değişmesini istedi. Vatandaşları tek tek dinleyen CHP heyeti, konuyu TBMM’ye taşıyacaklarını ifade etti.
Mahallelinin taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Çerçioğlu da, sorunun çözümü için CHP'li milletvekillerinin gerekli çalışmalarını yapacağını ve kendilerinin yanında olduklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Bülent Tezcan, "Vatandaş hem tarlasını hem evini, zeytinliklerini, bağını bahçesini yok edecek zarar verecek şekilde güzergah değiştirilmesine feryat ediyor. Gencinden yaşlısına kadar dinledik bu feryatları. Bağımız, bahçemiz, evimiz yıkılıyor diye vatandaş rahatsız. Burada görüyoruz ki bu değişiklik halkın yararına bir değişiklik değil. İhale yapıldıktan sonra müteahhitlerin karını, kazancını nasıl arttırırız diye projenin değiştirildiği konusunda ciddi ve güçlü şüphe var. Halkın yararını, çıkarını düşünerek proje yapmak yerine her zaman olduğu gibi bu iktidar her yerde olduğu gibi bir avuç rantçı müteahhitlerin karını, çıkarını korumak için proje değiştiriyor. Vatandaşın isyanı bundan. Vatandaş bize bakın diyor, rantçı müteahhitlerin menfaatlerini koruduğunuz kadar milyonda birini burada yaşayan toprağı işleyen, hayvancılık yapan ,üretim yapan etle ,sütle bu memlekete katkı yapan köylüyü düşünün. Büyükşehir Belediye başkanımız belediye yetkileri çerçevesinde vatandaşımıza destek olmak üzere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elinden gelen her şeyi yapacağız. Fakat bu mesele Büyükşehir’in yetkilerini aşan bir mesele. Bu yol projesi dolayasıyla TBMM’de hükümetin vatandaşın çıkarını hakkını ihlal eden bu uygulamaya karşı köylülerimizin hakkını korumak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Aydınlı vatandaşın derdine Ankara’da çare olacağız sesini duyurmak bizim görevimiz" ifadelerini kullandı.