Karacasu’da bulunan Sümbüllü Kayası ve Cevizli Yaylası yılın her mevsimi doğaseverlerin uğrak noktası oldu. Yürüyüş alanlarındaki doğal güzellikleriyle dikkat çeken bölgelerin fotoğrafları görenleri büyüledi.

İlçedeki yürüyüş alanlarının özellikle sonbahar aylarında görülmesi gerektiğini belirten Karacasu Kültür Turizm ve Tanıtım Derneği Kurucu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Aydın Mutlu, “Her yıl yürüyüş yaparız burada. Karacasu’da 15 yürüyüş parkuru, 10 çadır kamp alanı ve bir de bisiklet parkuru var. Grupları buralarda gezdirip ağırlıyoruz. Doğaseverler için vazgeçilmez bir yer haline geldi” dedi.

En fazla ziyaretçinin sonbahar aylarında olduğunu ifade eden Mutlu, “Kestane zamanı ve suyun en bol dönemi olduğu için sonbahar ayında görmek isteyenler daha fazla. Ancak ilkbaharda da ayrı bir güzelliği var. Doğaseverleri her zaman bu doğal güzellikleri görmesi için bekleriz” diye konuştu.

İlçe, aynı zamanda fotoğraf tutkunlarının da tercih ettiği yerler arasında. Sonbahardaki renk cümbüşünü ölümsüzleştirmek isteyenler bölgede unutulmaz kareler yakalabilir.