Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’den ayrılarak kurduğu Zafer Partisi, Aydın’da örgütlenme çalışmalarına hız verdi. Zafer Partisi Kurucular Kurulu, düzenlenen kahvaltılı toplantı ile tanıtıldı.

“VATANDAŞ İKTİDARDAN DA MUHALEFETTEN DE MEMNUN DEĞİL”

Toplantıda konuşan Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, daha önce de aynı partide siyaset yaptığı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın kendisine İl Başkanlığı teklif ettiğini, Zafer Partisi’ni sıkışan Türkiye siyasetinin bir açılım penceresi olarak gördüğünü söyledi.
Akbudak, “Kamuoyu yoklamalarına göre, yüzde 30 civarında kararsız seçmen var. Bu demek oluyor ki, vatandaşlarımız iktidardan da memnun değil, muhalefetten de memnun değil. O nedenle arkadaşlarımızla görüşüp, bu görevi Aydın’da yapmak için ‘evet’ dedik. Burada Kurucular Kurulumuz var. Ben de Kurucular Kurulu İl Başkanı olarak buradayım. Partimizin İl Binasını tuttuk. İleriki günlerde parti binasını açacağız” dedi.

“ZOR BİR YOLA GİRDİK”

İl binasını hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Akbudak, ‘Atatürk Milliyetçisi’ çizgisinde olduklarını ifade etti. Akbudak, sözlerini şöyle sürdürdü: Yolumuz uzun bir yol. Zor bir yola girdik, bunun farkındayız. Biz, geçmişteki siyasi tecrübemize dayanarak, bu siyasi kulvarda, Aydın’da yerimizi almak ve en önde olmak istiyoruz. Hiçbir siyasi partiyle sürtüşmemiz olamaz. Biz, Genel Başkanımız, Sayın Ümit Özdağ’ın dediği gibi, Atatürk Milliyetçiliğini yaygın hale getirmek istiyoruz. Bu memleketin sevdalısı olan insanlarız. İnanıyorum ki, partimiz yeni kurulmuş olsa da Türk siyasetindeki boşluğu doldurabilecek bir siyasi yapıya, olgunluğa sahip. Siyasi mücadelede kendini ispatlamış, karşılığı olan arkadaşlarımızla birlikte Aydın’ın hizmetindeyiz.

Kısa süre önce MHP’den ayrılarak Zafer Partisi’ne katılan Mustafa Bayraktar da toplantıda hazır bulundu. Bayraktar’ın Kuşadası Kurucu İlçe Başkanı olacağını söyleyen Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, kendisine teşekkür etti.  Akbudak, daha sonra Kurucular Kurulu üyelerini basın mensuplarına tek tek tanıttı.