Efeler ilçesine bağlı Ata Mahallesi Tepecik Kavşağı yakınlarındaki bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 8 yaşındaki A.S., sokakta başı boş dolaşan köpeği sevmek istedi. Bu sırada talihsiz çocuğa saldıran köpek A.S.'nin cinsel organını ısırdı ve çocuğu cinsel organından yaraladı. Çocuk, ailesinin imkanlarıyla ilk önce Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan A.S., daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi ve burada tedavi altına alındı.

"ÇOCUĞUMUN DURUMU İYİ"

A.S.'nin sağlık durumu hakkında konuşan babası Ö.S., "Çocuğumun sağlık durumu iyi. Yarası kısa sürede iyileşecek. Hayatını olumsuz anlamda etkileyecek bir durumu yok. Doktorlar, birkaç gün içerisinde taburcu olacağını söyledi" ifadelerini kullandı. Sokak köpekleri nedeniyle yaşadıkları siteye ulaşım konusunda da problem yaşadıklarını dile getiren Ö.S., "Daha büyük bir felaket yaşanmaması için yetkililerden kısa sürede yardım bekliyoruz" dedi.

"YETKİLİLERE SESLENDİ"

A.S.'nin annesi M.S., ise yaşadıkları siteye en yakın otobüs durağı ile aralarında uzun bir mesafe olduğunu ve o bölgede çok fazla başı boş köpeğin tehlike yarattığını ifade etti. M.S., "Köpekler o bölgedeki vatandaşlar için büyük tehlike yaratıyor. Sık sık saldırıyorlar. Birçok vatandaşın hayatını zorlaştırıyor. İlerleyen günlerde vatandaşlar daha büyük saldırılar altında kalabilir. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.