Yeni yılın ilk ayında seçim heyecanının yaşanacağı Aydın Kuaför, Berber ve Güzellik Salonları Odası için başkanlığa aday olan Serhan Avşar, yönetim kurulu asil, yedek üyeleri ve denetim kurulu asil yedek üyelerini tanıttığı bir toplantı gerçekleştirdi. 
Toplantıda konuşan Avşar, “Toplantımızın hemen başında belirtmek isterim ki, burada olan arkadaşlarım, görünen yüzümüz temsil noktasında olan arkadaşlarımız. Biz hep söyledik, odamızı bütün üyelerimizle birlikte yöneteceğiz. Esnafın ve işletmecilerin oluşturduğu odalarda hiçbir zaman ‘sen-ben’ kavgası olmaz, çünkü işimizin özü hizmet etmek, insanları mutlu etmektir. Bu da derneklerimize, odalarımıza yansır.  Bilinmelidir ki; esnaf hizmeti unutmaz, vefalıdır, sevgi doludur. Kendilerine hizmet eden, iş yapan başkanlara sevgi ve saygıyla karşılık verir. Esnaf ve işletme sahipleri kendilerinin refahına, hak ve menfaatlerinin korunmasına, kendini adayan fedakâr yöneticileri, kendilerini yeniledikleri sürece, asla yarı yolda bırakmaz, bu vefalı camia onlara, vefayla ve saygıyla davranacaktır” ifadelerini kullandı.
“HATIR İÇİN OY KULLANMAYIN, SİZİN YANINIZDA OLACAK KİŞİYİ SEÇİN”
Avşar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Maalesef mevcut yönetim bu şartları yerine getirememiş, metal yorgunluğu ön plana çıkmıştır. Seçim çalışmaları sürecinde, planlı ve programlı bir çalışma yaptık. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde buralara kadar geldik. Odamıza üye olan işyeri sahiplerinin tamamına yakınını ziyaret ettik. Sevgiyle karşılandık, yoğun teveccüh gördük, hoş bir seda ile yolcu edildik. Hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçimli kongreler, esnaf arkadaşlarımızın en büyük bayramıdır. Özünde seçim ve demokrasi vardır. Tek kişi yönetimini ve değişmezliği yıkacak, hep birlikte yönetimi ve yeniliği getirecek yetki de takdir de sandıktadır. Siz değerli üyelerdedir. Kimse anadan doğma başkan değildir. Başkanlıkta kıdem yoktur, sonsuza dek sürecek başkanlık da yoktur. Kervan hizmet kervanıdır. Herkes zamanı gelince gidecek, işini sevgiyle, hoşgörüyle yapanlar gelecektir. Kongreler tahlil ve tespit dönemidir. Seçimde üyelerimizin, ferasetine faziletine güvenim tamdır. Odamızın değerli üyelerine sesleniyorum; kimsenin hatırı için oy kullanmayın, size hizmet edecek, sizin hakkınızı arayacak, sizin yanınızda olacak kişiyi seçin. Dünümüz heba oldu, bu günümüzü heba etmeyin. Esnaf ziyaretlerimiz sırasında ve adaylığımızı açıkladığımız basın toplantısında göreve gelmemiz halinde yapacak olduğumuz vaatleri açıklamıştık.  Odamızı daha iyi yerlere getirmek için, üyelerimizin sosyal hayatına da bir nebze olsun renk katabilmek için olanca gücümüzle çalıştık. Vaatlerimizi belirli bir aşamaya getirmenin rahatlığıyla karşınızdayım.”

“BÜTÜN VAATLERİMİZ SOMUT VAATLERDİR”

Konuşmasının ardından seçilmeleri halinde yapmayı planladıkları vaatleri açıklayan Avşar, “Bizim vaatlerimiz öyle söylenildiği gibi, hayal ürünü değil, çalışan yönetim için somut vaatlerdir. Yönetimimiz sırasında hayata geçecektir” dedi. 
Avşar ve yönetiminin vaatleri şöyle sıralandı: 
1- Şeffaf olacağız, üyelerimizin birlik ve beraberliğini en üst düzeye çıkaracağız. Üyelerimizin sesini hem yerel hem genel yöneticilere en gür şekilde duyuracağız. 
2- Üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etmenin yanında, yıl içerisinde tüm üyelerimizin katılımıyla etkinlikler yapacağız.
3- Odamız bünyesinde yardım fonu oluşturarak, üyelerimizin faydalanması  sağlanacak, üyelerimiz arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine önem verilecek.
4- Odamız malzeme ve teknik ekipmanı sağlayan firmalarla görüşüp en uygun fiyata temin edilmesini sağlayacaktır.
5- En büyük sorunlarımızdan olan eleman sıkıntımızı çözmek adına, meslek liseleri, mesleki eğitim kurumları, halk eğitim merkezi ve İŞKUR gibi kurumlarla görüşerek çözüm yolları aranacak. Örneğin İŞKUR meslek edindirme programlarına berber kuaför ve güzellik salonlarının da iş kolu olarak katılması sağlanacaktır. Orta öğretimde okuyan öğrencileri okullarda ziyaret edilerek, dersleri sırasında mesleğimiz tanıtılarak, mesleğimiz özendirilecektir.
6- Bankalar ve Esnaf Kefalet Kooperatifleriyle işbirliği içerisinde olunarak, üyelerimizin destekleyici kredileri güncel piyasa oranlarından daha uyguna kullanabilmelerini sağlayacağız.
7- İlimizde artan yabancı uyruklu öğrencilerle müşteri iletişimi kurabilmek adına yabancı dil kursları ile anlaşma yaparak üyelerimizin uygun fiyatlarla dil öğrenmesini sağlayacağız.
8- Özellikle odamıza üye olan spor salonları, diyetisyen, pilates, temizlik şirketleri,  düğün salonları, restoran ve özel hastane, rehabilitasyon ve bakım merkezleri benzeri işyerleri ile anlaşmalar yapılarak üyelerimiz ve değerli ailelerinin bu iş yerlerinden daha uygun fiyatlarla faydalanmalarını sağlayacağız.
9- Özellikle yerel yönetimlerle ve STK’lar ile yakın ilişkiler içerisinde olarak üyelerimizin sosyal yaşantılarının her alanında kolaylık sağlayıcı faaliyetlerde bulunacağız.
10- Çağımızın en etkili iletişim araçlarından sosyal medyayı en aktif şekilde kullanarak, üyelerimizin sorunlarına en hızlı şekilde ulaşmanın yanında, projelerimizi faaliyetlerimizi sürekli üyelerimiz ve kamuoyu ile paylaşacak, her zaman şeffaf olacağız.
11- İşletmeci ve çalışanlar olarak yorucu tempo içerisinde çalışıyoruz. Dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Otellerle anlaşarak üyelerimizin uygun fiyatlarla tatil yapmasını sağlayacağız.
 2022 Ocak ayında yapılacak seçimlerde oy pusulasının sarı renkte olduğunu belirten Avşar " Sarı renkli pusulamız inşallah değişimin ve başarının rengi olacaktır" dedi. Avşar, Yönetim ve Denetim Kurulları asil ve yedek üyelerini şu şekilde tanıttı: 
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Ümit EFE Kadın Kuaförü
Uğur ARPAĞ Erkek Berberi
Sakir KOCABIYIK Kadın Kuaförü
Birkan AVDAN Erkek Berberi
Coskun TAŞKIRAN Kadın Kuaförü
Şevket TÜRK Erkek Berberi

DENETİM KURULU ASİL ÜYE
Ferit ALTINKAYA Erkek Berber
Buğra ÖZTÜRK Diyetisyen
Hatice GÜMÜŞTAŞ Temizlik Hizmetleri

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Cenan AKALIN Kadın Kuaförü
Kenan Eriş
Erkek Berberi
Cernal BEŞPARMAK Kadın Kuaförü
Osman ŞAHİN
Kadın Kuaförü
Tamer DUMAN 
Erkek Berberi
Emre KORUCU Kadın Kuaförü
Bahri GÜNGÖR Kadın Kuaförü

DENETİM YEDEK ÜYELERİ
Burcu Bayram AKAGÜNDÜZ Güzellik Salonu
Özgür ATİK Kadın Kuaförü
Atmet AK Kadın Kuaförü