Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi: 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 99. yıl dönümüne ulaşmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şanlı zaferimiz, aziz milletimizin, esareti tereddüt etmeksizin reddettiği, gücünü sınayanlara gerekli cevabı verdiği önemli dönüm noktalarından biridir.

Büyük Taarruz zaferiyle bir kahramanlık destanı yazılmıştır. Aziz milletimizin bağımsızlık iradesi, istiklal ve istikbal uğruna korkusuzca şehadete yürüyebileceği gerçeği bir kez daha vücut bulmuş, bu irade tarihte silinemeyecek destanlardan bir tanesi haline gelmiştir.

30 Ağustos Zaferi’mizin bizlere en önemli emaneti Cumhuriyet’imiz olmuştur. Bizler de bu emanetimize sahip çıkarak Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza edecek, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma gayemiz için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanınız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru korkusuzca yoluna devam eden aziz milletimiz, ne terörle ne de hain darbe girişimleriyle bu yoldan saptırılamayacaktır. Ülkemizi, her alanda başarılarla taçlandıracak; hedeflerimizden asla geri adım atmayacağız. Bu inanç var oldukça necip milletimiz gelecek asırların inşasında en önemli aktörlerden birisi olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi hürmetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.