Eşin’in mesajında  şu ifadeler yer aldı:

Başta sevgili validem Ayşe sultan olmak üzere, evlatlarının hem dünyasını hem de ahiretini güzelleştirmek için mücadele eden, bu uğurda gece gündüz demeden onları en iyi şekilde yetiştiren tüm annelerin ve özellikle evlatlarını ümmeti Muhammed’in selameti için şehadete uğurlayan, bu sebeple de sadece şehitlerin değil, bizlerin de anneleri olan kıymetli validelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ederim.

İki Cihan Serveri efendimiz Muhammed Mustafa’nın (SAV) “Cennet annelerin ayağı altındadır.” hadisi doğrultusunda onlara layık bir evlat olmayı, Rabbimizin hepimize nasip etmesini niyaz ederim. Annelerimiz başlarımızın sultanıdır. Onlara ikramda bulunmak ve gönüllerini hoş etmek her evladın boynunun borcudur. Onların yerleri huzur evleri değil, evlerimizin baş köşesidir. Anne baba duası almak kişiyi hem dünyada hem de ahirette pek çok musibetten kurtarır.

Bu sebeple kapitalist sistemin bize enjekte ettiği Mayıs ayının ikinci pazarı değil, senenin 365 gününün anneler günü olduğunu unutmamak dileğiyle, tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü kutlu olsun.