Mustafa Savaş, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; 14 Ağustos 2001 yılında kurulduktan yaklaşık bir yıl sonra gerçekleşen 2002 genel seçimlerinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekili sayısında büyük çoğunluğu elde ederek tek başına iktidara gelen AK Parti’miz, aziz milletimizle birlikte yeniden tarih yazmaya başlamıştır.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye bugün, bölgesinde ve dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline gelmiştir. Öyle ki AK Parti, tarih sahnesinde çıktığı 2001’den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıkmayı başarmıştır. AK Partili Türkiye, milletimizin iradesi ve son çeyrek asırda birbiri ardına hayata geçen, gururumuz olan yüzyılın projeleriyle, tarihimizin silinmeyecek sayfalarına başarıyla nakşedilmiştir. Ülkemizin istiklali ve istikbali için her zamankinden çok daha fazla çalışarak; önümüze hangi engel çıkarsa çıksın aşmayı kendimize şiar edinerek, kimseyi gücendirmeden mücadelemize azimle, kararlılıkla devam edeceğiz.

Binlerce yıllık tarih sahnesinde millet olarak nasıl çok büyük izler bıraktıysak, bu azim ve kararlılıkla gelecek yüzyılların inşasında da devletimiz ve milletimiz, şanlı bir tarih yazmaya devam edecektir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhur İttifakıyla birlikte Türkiye, daha güçlü hedeflere doğru kararlı adımlarla ilerlemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, AK Parti’mizin 20. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor; Türkiye’ye çağ atlatan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor; ülkemizin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği kısacası ekonomik ve sosyal refahı için gayret gösteren, ter döken, fedakârlık eden tüm dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. İnandığımız yolda nice güçlü yıllara…