MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu başkanlığındaki MHP Genel Merkez heyeti, ‘Adım Adım 2023: İl İl Anadolu’ programı kapsamında Aydın’a geldi. Heyet, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

AYMİRA otelde düzenlenen kahvaltılı etkinlikte konuşan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, parti teşkilatınca gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Alıcık, “Tüm çalışmalarımızı ağırbaşlılık, ciddiyet ve çalışkanlıkla sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı’nın yaşaması, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerleşip kurumsallaşması için üzerimize düşen her görevi eksiksiz yerine getiriyoruz” dedi. 


“Cumhuriyetin yüzüncü yılını tesadüflere bırakamayız” diyen Alıcık, sözlerini şöyle sürdürdü:
“2023 tesadüflere bırakılabilecek bir seçim değil. 2023 evlatlarımız için, 2023, Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti için. Biz menfaatlerimiz, makamımız, geleceğimiz, paramız için bu vatandan vazgeçemeyiz. Allah’a şükür ki, MHP 52 yıllık mazisinde hep bunu söyledi. Genel Başkanımız, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim’ dedi. Allah’a şükür ki MHP vefanın adresi. 15 Temmuz’da Türk milletinin yanında olduk. Bunu çok iyi anlamamız gerekiyor” dedi.

“KARIŞ KARIŞ GEZİYOR, NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ”

Toplantıda konuşan MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, “Bilge liderimizi Doktor Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları doğrultusunda ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programlarına başladık. Aynı Selçuklu’nun çift başlı kartalı gibi, bir yüzümüz Karadeniz’de, bir yüzümüz Akdeniz’de. Bir gözümüz Ege’ye bakıyor, bir gözümüz Doğu’ya bakıyor. Bir pençemizle Marmara’dayız, bir pençemizle il il geziyoruz. Karış karış geziyor, nakış nakış milliyetçi hareketi gönüllere işliyor, Cumhur İttifakını anlatıyoruz. ‘Seçimler için değil nesiller için ülkücü hareket, nesiller için Cumhur İttifakı’ diyoruz. Hainlere geçit vermeyeceği, buna müsaade etmeyeceğiz. Ne Mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

Daha sonra MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ile Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MYK üyeleri Deniz Depboylu ve Necmi Yıldırım da katılımcılara hitap etti.