MHP’nin Nazilli’deki önemli isimlerinden Ahmet Kaya ve eski MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Aydın’da gerçekleştirilen “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” toplantısına davet edilmedikleri gerekçesiyle MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’a tepki göstermişti.

MHP Aydın İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Haluk Alıcık üzerinden bir oyun oynanmak istendiği savunulurken şu ifadeler kullanıldı:

Milliyetçi-Ülkücü hareketin hassasiyetlerini temsil ettiğini iddia eden isimlerin gerçekte kime ve hangi kirli emellere hizmet ettikleri er geç ortaya çıkmakta , camiamızın hafızasında yerini almaktadır.

Kutlu hareketimizde toylarımıza davet; Üç Hilallli sancağımızdır, mekanı da gölgesidir.

Davet; gönüllere yapılmıştır.

Davet; kutlu yüreklere yapılmıştır.

Davet; üç hilalli sancak " kutlu çağrıdır " diyerek ADIM ADIM 2023 , İL İL ANADOLU toyumuza heyecanla koşan dava arkadaşlarım, hemşerilerim tarafından büyük kabul görmüştür.

Milliyetçi Hareket Partililer, Türk milliyetçileri, ülkücüler Aydın Kentimizde MHP İl Başkanımız Sayın Haluk Alıcık üzerinden oynanmak istenen oyuna tek bir yürek hâlinde cevap olarak diyoruz ki!

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın il Başkanımız Sayın Haluk Alıcık üzerinden Partimize yönelik saldırılar ve karalama kampanyaları, MHP Aydın Teşkilatlarının ilkeli ve doğru siyaset yaptığının ve haklılığının delilidir.

Ülkücülüğü, altı boş, kulağa hoş sloganlarla konuşup, zamana göre kendini geliştirmeyen, saplantı slogan hükümlere göre yaşamak ve mevzi alıp dayatmaya çalışmak olarak görenlerin çırpınışları faydasızdır.

Hukuki süreç başlatılmıştır.

MHP Aydın Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği husumet ve şer erbabının alayının hakkından gelebilecek kudrette sahiptir.