CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Şoförler Odası’na yeniden başkan seçilen Hüsnü Öten ile makamında bir araya geldi.

Ziyarette konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan, seçimli genel kurulda yeniden Kuşadası Şoförler Odası Başkanı seçilen Hüsnü Öten’i tebrik ederek “Kuşadası’nda ekmeğini şoförlükten kazanan hemşehrilerimiz için yürüttüğünüz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederim. Bir sivil toplum kuruluşu temsilci olarak her faydalı projeye desteğinizi sunuyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Kuşadası Belediye Başkan Ömer Günel ise “Güven tazeleyerek yeniden Kuşadası Şoförler Odası başkanlığına seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Geçmişte olduğu gibi yeni döneminizde de sizlerle ortak projeler yürütmeye hazırız. Kuşadası Belediyesi olarak kentimizde şoförlük yapan esnafımızın sonuna kadar yanındayız” diye konuştu.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten de “Nazik ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Hem Aydın Büyükşehir Belediyesi ve hem de Kuşadası Belediyesi her türlü talebimizi yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kentin irili ufaklı tüm sorunlarını çözmek için büyük bir uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.