Bu kapsamda ekipler, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatıyla Karatepe mahallesinde yeni yol açma çalışmalarına başladı. Karatepe – Mezeköy arasında açılan yeni bağlantı yolu sayesinde; vatandaşların ulaşım güçlüğü çektiği tarım arazilerine araçlarıyla ulaşım imkânı sağlanacak. Köşk Belediyesi ekipleri çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflerken, sunulan hizmetler ise mahallelinin takdirini topluyor.
Karatepe mahallesini ziyaret eden ve mahalle sakinleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Köşk Belediyesi olarak mahallelerimizde başlattığımız yol seferberliğine aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz merkez ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın refah seviyesini azami ölçüde yükseltmek. Bu kapsamda Karatepe mahallemizde vatandaşlarımızın tarım arazilerine araçlarıyla ulaşımını sağlamak için yeni yol açma çalışmalarımızı başlattık. Karatepe mahallemiz ile Uzundere, Mezeköy mahallelerimizi de birbirine bağlayacak olan yolumuzun tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın tarım arazilerine ulaşım sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Seferberliğimiz tüm mahallelerimizde ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla hız kesmeden devam edecektir.” diye konuştu.


Ziyaretinde Başkan Güler’e eşlik eden Karatepe Muhtarı Aydın Kılınç; Aşağı Karatepe – Uzundere – Mezeköy bağlantı yolumuz çok değerli Başkanım Nuri Güler’in talimatı ve olağanüstü gayretleriyle başlamıştır. Köşk Belediye Başkanımız Sayın Nuri Güler’e yapmış ve yapacak olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.