Köşk Belediyesi ekipleri tertemiz bir ilçe için her gün mahallelerde temizlik çalışmalarını sürdürürken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçede bulunan camileri de unutmadı. Ekipler hem pandemi nedeniyle hem de vatandaşların temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlamak için ilçede bulunan camilerde yıkama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Cami halılarını halı yıkama makinesiyle yıkayan ekipler, camideki tüm camları, duvarları ve malzemeleri dezenfekte ederken, cami bahçelerindeki lavabo ve şadırvanları da yıkayıp temizliyor.

Köşk Belediyesi olarak her konuda vatandaşların yanında olduklarının altını çizen Başkan Nuri Güler; “Camilerimiz bizim maneviyatı yüksek, mukaddes yerlerimiz . Vatandaşlarımızın daha temiz ve daha sağlıklı yerlerde ibadetlerini yapmaları, bizim için çok önemli. Bu amaçla 28 mahallemizin tamamında bulunan camilerimizde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. Bizler Belediye olarak her konuda hemşerilerimizin yanındayız ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.
Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren Cami imamları ve cemaat; “Belediye ekiplerimiz sağ olsun camilerimizde güzel bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Daha temiz, ferah bir ortamda ibadetlerimizi edebileceğiz. Bu gerçekten çok güzel bir hizmettir, bu konuda emeği geçen Köşk Belediye Başkanımız Nuri Güler’e ve ekiplere çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.