Dükkânın bedelsiz kullanımı için düzenlenen protokol’de; Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler belediye adına, Kızılay Köşk İlçe Koordinatörü İsmail İnan da Kızılay adına, protokolü imzaladı. Protokole, Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit ve Kızılay Gönüllüleri de katıldı.

Kızılay’ın ilçedeki faaliyetlerine destek olacaklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Bugün imzalanan protokol ile Türk Kızılay’ının ilçemizde yaşayan vatandaşlara daha etkin bir şekilde hizmet verebilmesi için çarşı mahallemizde bulunan bir dükkânı Kızılay’ın kullanımına tahsis ettik. Köşk Belediyesi olarak dünyaya örnek olmuş Türkiye’nin önemli kurumlarından biri olan Kızılay’ın ilçemizde yürüttüğü faaliyetlerin destekçisi olacağız, koordine bir şekilde ihtiyaç sahipleri için koşturmaya ve ilçemize değer katmaya devam edeceğiz. Her iki kurumumuza ve Köşk’ümüze hayırlı olsun.” diye konuştu.

Protokol sonrasında Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, Kızılay Köşk İlçe Koordinatörü İsmail İnan ve Kızılay Gönüllüleri Başkan Güler ‘e desteklerinden dolayı teşekkür etti.