Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, halihazırda yapım çalışmaları devam eden turizm yolu projesi kapsamında ilçe girişini modern bir kent görünümüne kavuşturmak için düğmeye bastı. Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli ile birlikte turizm yolu projesi kapsamında planlanan kavşak düzenlemesi ile birlikte ilçe girişi ve bisiklet yolu projesine ilişkin yerinde incelemeler yapan Başkan Kaplan, çalışmaların en kısa sürede başlamasının planlandığını açıkladı.

"KOÇARLI MODERN ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK"

Modern kentlerin vitrini olarak kabul edilen ilçe girişinde yapılacak olan düzenlemelerin Koçarlı'ya aynı zamanda şehir imajı da kazandıracağını söyleyen Başkan Kaplan, "Tüm çabamız Koçarlı'mızı senelerdir hasretini çektiğimiz yenilik ve değişimlerle tanıştırmak içindir. Kamu binalarımızın yenilenmesini sağlama hedefimizle beraber ilçemize modern bir şehir görüntüsü kazandırma amacımız doğrultusunda belediye olarak içinde bulunacağımız düzenlemeler çok yakında başlayacak. En başından beri ilçe girişimizin turizm yoluyla birlikte yeniden düzenlenmesi için girişimlerde bulunuyoruz. Karayolları 2. Bölge Müdürümüzle birlikte projelerimizle ilgili yerinde incelemeler yaptık. Kendisi sağolsun ilçe girişimiz ve kavşak düzenlemesiyle birlikte bisiklet yolu projesiyle ilgili gerekli destekleri vereceklerini belirtti" dedi.

"PRESTİJ PROJESİ OLARAK HAYATA GEÇECEK"

Turizm yolu güzergahı dahilinde etaplar halinde devam eden çalışmalarla birlikte ilçe girişi ve kavşak düzenlemesinin en kısa sürede başlayacağının sözünü aldıklarını söyleyen Başkan Kaplan, "İlçemizin İncirliova’dan giriş kısmında, kavşak düzenlemesiyle birlikte yapılacak olan çalışmalarda bu yıl içinde ciddi mesafe katedilmesi öngörülüyor. Prestij projesi olarak hayata geçecek olan bu düzenlemelerin yanında bisiklet yolu projemizi de çok önemsiyoruz. İlçemizi modern bir kent görünümüne kavuşturacak olan düzenlemeler için sağladığı desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na, Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a, AK Parti Aydın Milletvekillerimize ve AK Parti Aydın İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen'e çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.