Efeler'de hamur ustası olarak çalışan ve kitap okumayı çok seven 39 yaşındaki Adem Ataoğlu, örnek bir davranışa daha imza attı. Ataoğlu, yangın ve sel bölgelerindeki tüm okullara kendi imkanlarıyla 10'ar adet kitap gönderecek. Bununla yetinmeyen Ataoğlu, daha fazla afetzedenin hayatına dokunmak için kitap bağış kampanyası başlattı.

"HAYATLARINA KİTAPLA DOKUNMAK İSTİYORUM"

Bir arkadaşının tavsiyesi ile kitap okumaya başladığını ve kitaplarla tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini hatırlatan Ataoğlu, "Yangın ve sel bölgelerinde yaşananlar beni derinden üzdü. Elimden geldiğince farklı yardımlarda bulundum. Şimdi de benim hayatımı değiştiren kitapların o bölgedeki çocukların da yaralarına merhem olacağını umut ederek yola çıkıyorum. Kardeşlerimin hayatına kitapla dokunmak istiyorum. 51 ilde okullara kitap yardımında bulundum. Geri kalan 30 il için ayırdığım yardımların hepsini yangın ve sel bölgelerindeki okullara göndereceğim" diye konuştu.

"GEREKİRSE KAPI KAPI DOLAŞIR TOPLARIM"

Daha fazla kitap yardımında bulunmak için kitap bağış kampanyası başlattığını ifade eden Ataoğlu, "Yeter ki benimle iletişime geçsinler. Kapı kapı dolaşıp kitapları toplarım. Kargo ile göndermek isteyen olursa kargo ücretini de ben karşılayacağım. Yeter ki daha fazla çocuğun hayatına kitapla dokunma şansımız olsun. Yardım etmek isteyenler, Instagram üzerinden 'arafta.bir.okur' adlı hesaptan ulaşabilirler" dedi.