Aydın Marangozlar Odası Başkan Adayı Ertan Kaya, kongreye sayılı günler kala üye ziyaretlerini sıklaştırırken, yönetim kurulu üyeleri ile seçim çalışmaları hakkında istişare toplantıları yapıyor. Seçimle alakalı olarak birçok önemli gelişmeler ve vaatlerini dile getiren Başkan Adayı Kaya, “Birlikte daha fazlasını başaracağız” dedi. 

Seçimi kazanmaları durumunda yönetim kurulu olarak görev yapmaya ve odaya değer katmaya geleceklerini belirten Kaya, “Şimdiden söz veriyoruz; odamız bütçesinden almaya değil, bütçeye katkı yapmaya geliyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarla istişare eden, odaya siyaset karıştırmayan, siyasi paylaşım ve açıklamalar yapmayan, şeffaf bir oda olacağız. Biz oraya üyelerimize hizmet etmeye geliyoruz, hizmet almak istiyorsanız biz mavi takım olarak buradayız. Tüm verdiğimiz sözleri sizler de bizden yana, hizmetten yana, uzlaşımdan yana, vizyondan yana kullanmanızı bekliyoruz. Yönetim kurulumuz öncelikli olan odamızın dernek sekreterimize olan tazminatını en kısa zamanda kapatacağız. Tüm üyelerimize bayrak flama ve oda üyesi olduğunu gösteren görselleri hediye olarak dağıtıma başlatacağız. Odamızın boyaması ve ihtiyaçları olan ve dolapları yenileyeceğiz. En yakın zamanda ilk İstanbul fuarına ücretsiz geliş gidiş ulaşımı sağlayacağız. KOSGEB ve devlet katkılarından  nasıl faydalanacağımızı ve iş güvenlikle alakalı istişare toplantısı ve protokolleri yapacağız. Her sene  sonunda odamız hakkında  bilgi ve ödemler halkasında üyelerimize şeffaf bilgi ve brifingler vereceğiz” dedi.
“ÜYELERİMİZE DESTEK VERECEĞİZ”
 

Başkan Adayı Ertan Kaya “Odamızı sanal mecralardan yöneten değil, yönetim kurulu üyelerimizle istişarelerini ve kararlarını alarak tüm üyelerimize birebir mesaj ve bizzat ileterek yapacağız” ifade ederken, son olarak şunları söyledi: 
Bizden sonra odamıza üye olan tüm kayıtlarda odamız ait hediyeler ve çiçeklerle hayırlı olsun ziyareti yapacağız. Odamıza ait alt yapı çalışması yapacağız. Yaptığımız çalışmalar sonucunda üyelerimize hangi destek ve katkıları yapacağımızı belirleyeceğiz. Odamıza fiyat listesi belirleyeceğiz. Kaçak çalışanlarla alakalı çalışma ve düzenleme yapacağız. Tüm bunları yaparken, yönetim kurulu olarak söz veriyoruz odamız tüm kaynaklarını şeffaf ve en iyi şekilde üyelerimiz için kullanacağız. Oda dışından alacağımız tüm destek ve katkıları kanunlar ve nizam içinde alıp üyelerimiz için kullanacağız