Koçarlı'da yaşayan hayırsever Mehmet Küçük’ün eşi Merhume Hafize Küçük'ün hayattayken isteği üzerine ilçeye İmam Hatip Ortaokulu yaptırma hayali, Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın girişim ve destekleri sonucunda gerçeğe dönüşüyor. Koçarlı’da Aydın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 2022 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanırken, hayırsever Mehmet Küçük yapı müteahhidi Reşit Göktepe ile birlikte Başkan Kaplan’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. 
“SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ”
Ziyarette, inşaatın bir an önce tamamlanması için her türlü desteği sağlayan Başkan Kaplan’a teşekkür eden Küçük, “Size ve ekibinize ne kadar teşekkür etsek az. Merhume eşimin hayali sayenizde gerçek oluyor. Dünya gözüyle tamamlanıp içinde öğrencilerimizin dini ilimler tahsil ettiğini görebilmeyi ben de çok istiyorum. Allah bugüne kadar sağladığınız katkı ve desteklerden ötürü sizlerden razı olsun” dedi. Küçük’e inşaatın son durumu ve resmi prosedür süreciyle ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Kaplan, inşaatın 2022 yılının ilk yarısında tamamlanacağını kaydetti. 
“KOÇARLI’MIZA HAYIRLI OLSUN” 
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şubat 2021’de müteahhit firmaya yer teslimi gerçekleştirilmesinin ardından temel kazma çalışmalarının tamamlanmasıyla inşaatına başlanan okulun ilçede önemli bir eksikliğe cevap vereceğini söyleyen Başkan Kaplan, “Mehmet Küçük amcamızın ‘İmam Hatip Ortaokulu’ hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz. Gani gönüllü hayırseverimiz Mehmet Küçük ile İmam Hatip Ortaokulu müteahhidi Reşit Göktepe’yi makamımızda ağırladık. İnşaat çalışmaları devam eden okulumuzun son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Okul inşaatımızın bir an önce tamamlanması için en başından bu yana emek veren başta Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ile hayırseverimiz Mehmet Küçük’e çok teşekkür ediyorum. İnşaat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının ardından hizmete girecek olan okulumuz şimdiden Koçarlı’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.