Başkan Elbir, Adnan Menderes Üniversitesindeki Yapımı Devam Eden 2392 kişilik öğrenci yurdundan 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik Spor bayramı dolayısıyla öğrencilere seslenerek Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu özel günü anlamlı şekilde kutladı.

Başkan Elbir’in yaptığı açıklamada; “Aydın'ın en büyük kamu Yurdu olma özelliğine sahip efeler ilçemizde Adnan Menderes Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Gençlik ve Spor bakanlığımızın yurt inşaatından siz sevgili gençlere sesleniyorum. Aydın’ımızda yapılacak olan yurdumuz 2392 kişilik olup içerisinde futbol, basketbol sahası, sosyal tesisleri, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yaşamları destekleyici hizmetlerde bulunuyor.

Sergi alanı, 432 kişilik konferans salonu bulunan yurtta ayrıca çalışma atölyesi salonları, Mescit, berber, terzi, market, ayakkabı tamircisi olanaklarıyla öğrencilerimizin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayacak.

Sevgili Gençler; biz sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Sizler bizim geleceğimiz, umut ışığımızsınız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere Armağan etmiş olduğu 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum hepinize Allah'a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.