Bugün açılışı yapılan seraya Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Okul Müdürü Aykut Ok, Okul Müdür Yardımcıları Mehmet Veysel Arvas ve Hakan Gökhan Çağatay katıldı.

Seranın inşaatını üstlenip okula bağış yapan Aydınlı iş insanı Rıdvan Eşin;

"Daha öncede burada eğitim gören kardeşlerimizin yanında olmuştuk. Bu okul adeta meleklerin eğitim gördüğü bir okul. Buraya her geldiğimizde çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz, burada eğitim veren hocalarımızın hepsine de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Zira burada eğitim alan kardeşlerimizin eğitimi için canla başla ve büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Bizler de elimizden geldiğince bu hocalarımıza ve eğitime destek vermek için severek yanlarında yer alıyoruz." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ise Eşin’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Açılış esnasında okulda eğitim alan çocuklara dondurma ikram etmek için gelen Aydın Kızılay yetkilileri Erdal Akıl, Gönül Şahin Mezkit ve yanlarındaki heyet ile de görüşen Eşin, onlara da vesile oldukları güzel şeyler için teşekkür etti.