Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaya Kuşadası Belediyesi ekipleri de katılıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu plajları her daim temiz tuttuklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sorumluluk alanındaki plajlarda gece-gündüz temizlik çalışması yaparak plajları en iyi hale getiriyor. Özellikle turizm denildiğinde akla ilk gelen tatil beldelerinden olan Kuşadası sahillerinde yapılan çalışmalarda, plajlardaki taşlar özel araçlarla toplanırken küçük çöpler de her gün temizleniyor. Plajı kullananlara daha fazla güzellik sunmak için yapılan çalışmalar Kuşadası Belediyesi ekipleriyle birlikte yapılıyor.

Diğer taraftan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü gibi birimler de bayramda görev başında olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin 444 40 09 No'lu Hızlı Çözüm Merkezi de 7 gün 24 saat vatandaşların taleplerini yerine getirmek için hizmet vermeye devam edecek.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: MİSAFİRLERİMİZİN KONFORU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi'nin tatil döneminde nüfusu oldukça artan tatil beldelerinde hizmetlerin aksamaması için 24 saat esasına göre çalıştığının altını çizen Başkan Çerçioğlu sosyal medya hesaplarından da "Kurban Bayramı tatilini Kuşadası ve Didim'de geçirecek vatandaşlarımız için biz; tüm tedbirlerimizi aldık, hazırlıklarımızı yaptık. Sizlerden isteğimiz; sağlığınızı korumak adına, aşınızı olmanız, sevdiklerinizi korumanız" paylaşımında bulunmuştu.