Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Çamlık Mahallesi Sahil Caddesi’nde park ve yeşil alanlarda çim kesimi ve temizliği Mavişehir Mahallesi Sedef Koy Bölgesinde, palmiye budama ve bunların yanı sıra İnönü Bulvarı üzerinde ot kesimi faaliyetleri sürdürülüyor.

SERADAN CADDELERE GODETYALAR

Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentimizin gözbebeği Altınkum’da çiçek ekimi çalışmaları gerçekleştirdi. Yalı Caddesi’ne baştan aşağıya godetya türü çiçekleri ekerek güzelleştirdi. Renkleri ve canlılıkları ile hayranlık uyandıran Godetya türü çiçekler, Didim Belediyesi tarafından serada yetiştiriliyor. Belediye Ekipleri, kentin farklı bölgelerine de çiçek dikim çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kent genelinde belirlediğimiz program çerçevesinde peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize görsel anlamda zenginlik katmak için, kendi Seramızda ürettiğimiz Godetya çiçeklerinin Altınkum Yalı Caddesi’ne ve ilçemizin farklı noktalarına ekimleri yapılıyor. İyi yaşam kenti Didim'i güzelleştirmeye devam edeceğiz. ” dedi.